По-информирани в к.к Пампорово с таблата на МЕГАТЕКС

29/11/2012

Лифт станциите  ‘’Студенец’’, ‘’Малина’’, ‘’Стойките’’и ‘’Автогарата’’ в курортния комплекс Пампорово, вече предлагат пълна информация на туристите, благодарение на информационните табла на МЕГАТЕКС. 

Четирите светлодиодни, многоредови дисплея са предназаначени за визуализация на съобщения до жителите и гостите на курорта.  Информацията, която достига до тях се зарежда и управлява от компютър, като тя може да се контролира от една и повече точки и да се обновява в реално време. Те могат да бъдат свързани и с други технологични приложения в различни типове комуникационни мрежи. Администраторите на тези дисплеи могат да ги използват като информационно средство за излъчване на периодични съобщения, течаща информация, реклами, астрономическо време, дата и други.

  

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика