ПРАВА ЗА ПОЛЗВАНЕ

© 2013 Мегатекс АД. Всички права запазени.

Цялата информация на този уеб сайт попада под защита на ЗАПИСНМ. Не можете да репродуцирате и инофрмацията от този сайт за комерсиални или обществени цели без изричното съгласие на Мегатекс АД и без да е цитиран източникът.

При цитиране трябва да се посочват:

  • точен URL адрес;
  • Мегатекс АД;
  • името на страницата, която е цитирана.

Връзките от сайта на Мегатекс АД към други уеб сайтове са създадени единствено за удобствно на потребителите на сайта. Мегатекс АД не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове и резултатите от използването им.

Връзки към този сайт могат да се създават свободно, но само в документи, които не съдържат невярна информация за Мегатекс АД, които съдържат информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.

Споменатите на уебсайта на Мегатекс АД запазени марки са собственост на съответните фирми, организации и лица. Използването им няма за цел нито реклама, нито клевета.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика