Конкурсът „Жена на годината” избра Мегатекс

17/12/2010

Мегатекс придаде модерен облик на ежегодното събитие „Жена на годината”.

В концертната зала на Военния клуб в София, високи светодиодни „кули” и огромен светодиоден екран с висока резолюция, предназначен за ползване на закрито, изобразяваха изящни орнаменти и създаваха истински жива картина при представянето на номинациите.

Мегатекс е водещият производител на светодиодни изделия в България. Фирмата продава тези продукти на четири континента – Европа, Азия, Африка и САЩ, а с повече от 30 000 продажби на светодиодни валутни табла до момента, е световен лидер сред производителите на тези продукти.

На сцената на Военния клуб са изявявали таланта си прочути личности като руския оперен певец Фьодор Шаляпин и български оперни певци като Христина Морфова и Николай Гяуров. Сградата е построена в стил неоренесанс, в какъвто са построени и Виенската опера, Дрезденската опера и Хотел-де-Вил в Париж. Пищната архитектура създава една особена тържественост, което и прави тази сграда предпочитано място за провеждане на събития.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика