България и Сирия активизират външнотърговските си отношения

13/06/2008

Мегатекс АД финализира мащабен проект за продажба на светодиодни дисплеи в Сирия. През последните години търговските отношения между България и арабската държава са изключително неефективни и този успех е ясен сигнал за нуждата от активни действия за оползотворяване на безспорния потенциал на този пазар.

 

Първият огромен светодиоден екран вече пътува към Дамаск и се очаква да бъде инсталиран до края на месеца. Сирийската столица се развива с мощни темпове и залага на множество иновации в обществените услуги базирани на съвременните технологии. „Светодиодните екрани за информационно обслужване са задължителен компонент от съвременния облик на столицата.”, заявиха от сирийската делегация и обещаха активно бъдещо сътрудничество.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика